Joos reageert op vete met Club Brugge-fans: Dat was toen terecht

  Joos reageert op vete met Club Brugge-fans: "Dat was toen terecht"

  zaterdag 24 februari 2018 om 15:45

  Filip Joos en Club Brugge-fans, het was in het verleden niet de allerbeste combinatie. De commentator van Sporza hing zelfs even in de urinoirs in het Jan Breydelstadion. De storm is echter al een tijdje geluwd, zo vertelt Joos.

  In De Standaard geeft Joos aan dat er geen sprake is van een vete. "Dat is toch veel minder geworden. Dat is gekomen omdat ik een tijd erg kritisch ben geweest over hun voetbal. Maar dat was toen ook terecht. Na de overname door Bart Verhaeghe heeft het enkele jaren geduurd voor de club weer op de rails stond. Maar nu ga ik met plezier naar hun wedstrijden. Zij spelen erg goed voetbal."

  Joos wil benadrukken dat hij van geen enkele Belgische club supporter is. "Ik kan met de hand op het hart zeggen: ik heb 0,0 procent voorkeur voor een bepaalde Belgische club."

  Plaats een reactie

  zaterdag 24 februari 2018 om 15:55
  Dat laatste is natuurlijk niet waar, hij is toch duidelijk fan van Beerschot. Maar waarom zouden commentatoren ook geen fan mogen zijn van een bepaalde ploeg? Fan en objectief zijn tegelijk, best mogelijk
  Vind ik leuk
  firedwarf +3050
  zaterdag 24 februari 2018 om 16:01
  Beerschot is geen club , das een vereniging van gefusioneerde clubs vandaar haha :p
  nee je hebt totaal gelijk waarom zou je als analist niet voorstander van een club mogen zijn, zolang je daar echter GEEN rekening mee houdt tijdens je werk en je rivalen daardoor niet extra de grond inboort ofzo...
  Vind ik leuk
  Diego A M +3419
  zaterdag 24 februari 2018 om 17:12
  Dat hij dan maar de matchen van Brugge uitgeeft. Die van Anderlecht moet hij echt niet meer uitgeven
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws