Bruggeling hoopt op miljoenentransfer: Waarom niet?

Bruggeling hoopt op miljoenentransfer: "Waarom niet?"

zaterdag 24 februari 2018 om 12:02

Club Brugge slaagde er in de wintertransferperiode in om Matej Mitrovic naar ons land te halen. De Kroaat wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Besiktas. Al kan zijn Belgisch avontuur nog wat langer duren.

In het huurcontract wist Blauw-Zwart namelijk een aankoopoptie te bedingen. Hij zou overgenomen kunnen worden voor een som van rond de vier miljoen euro. De Kroaat zelf voelt zich goed in Brugge en ziet een langer verblijf zeker wel zitten.

"Waarom niet? Ik ben meteen naar een grote club gegaan, maar daar kwam ik niet aan spelen toe. Nu de juiste keuzes maken, is dus belangrijk", aldus Mitrovic tegenover Het Nieuwsblad.

Van concurrentie hoeft hij dit jaar niet echt meer te vrezen. Benoît Poulain zal er pas staan wanneer de Play-Offs beginnen en voor Saulo Decarli lijkt het seizoen nu al voorbij.

Plaats een reactie

zaterdag 24 februari 2018 om 13:58
de boeren werken nog altijd in belgische frank
Vind ik leuk
zaterdag 24 februari 2018 om 14:09
Bij ons is er tenminste nog geld
Vind ik leuk
zaterdag 24 februari 2018 om 18:40
Laat Kut boeckeert maar zijn, reageer niet op haar. Ze is te achterlijk om mee te discussiëren. Gewoon negeren Bossie, zoals de meesten hier doen
Vind ik leuk
buck +1586
maandag 26 februari 2018 om 10:14
Dus ...jij mag op artikels van Anderlecht negatief reageren (je doet niet anders)maar gebeurd het bij jouw zijn ze allemaal achterlijk?Tijd voor zelfreflectie man....
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Bruggeling hoopt op miljoenentransfer: "Waarom niet?"