Rookbommen en kritiek, maar Vanhaezebrouck is het Anderlecht-publiek dankbaar

Rookbommen en kritiek, maar Vanhaezebrouck is het Anderlecht-publiek dankbaar

Gepubliceerd: vrijdag 23 februari 2018 om 20:20vr 23-02-2018 om 20:20

RSC Anderlecht beleefde al een moeilijk begin van 2018. De resultaten zijn niet om over naar huis te schrijven, de kritiek van de supporters is bijzonder groot. Toch neemt Hein Vanhaezebrouck de fans niets kwalijk.

RSC Anderlecht leek tegen STVV de wedstrijd in handen te hebben. De wedstrijd moest echter stilgelegd worden door rookbommetjes van de fans. Anderlecht verloor daarna de controle over de wedstrijd. Vanhaezebrouck neemt hen echter niets kwalijk.

"Ik moet de supporters bedanken. Ja, die eerste vijf minuten op STVV was er die rookbom, maar nadien hebben ze de ploeg alleen maar gesteund. Daar wil ik de fans voor bedanken", citeert Het Laatste Nieuws.

De kritiek was de laatste weken nochtans bijzonder stevig. "Zelfs toen ze ons opwachten aan de poort van het trainingscomplex na die match, was de teneur positief. Ze begrijpen dat we in een moeilijke situatie zitten. Ze maken zich oprecht zorgen om de toekomst van de club. Daar heb ik respect voor", besluit hij.

Plaats een reactie

Toca +50164
vrijdag 23 februari 2018 om 20:21
Hein wil onze vriend zijn :-)
Vind ik leuk
Shredder +3188
vrijdag 23 februari 2018 om 20:56
Eerst de jonkies kansen geven. Als dat niet werkt het publiek wat lof geven en een vijand zoeken (de analisten). Als dat niet werkt...
Vind ik leuk
zaterdag 24 februari 2018 om 03:28
Dan vind hij nog een andere manier om zichzelf niet te bekritiseren, ofzelfs kritiek aan te nemen...

Het (g)Heintje toch...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws