Boze fans van Anderlecht wachten in Neerpede spelersbus op

Boze fans van Anderlecht wachten in Neerpede spelersbus op

17-02-2018 06:58
9

Het is momenteel niet echt fijn om supporter van Anderlecht te zijn. Vrijdag won de landskampioen voor de vijfde keer op rij niet. Na de nederlaag bij STVV werd de spelersbus 's nachts opgewacht door enkele boze fans in Neerpede.

Het was circa middernacht toen de spelersbus vanuit Limburg terugkeerde naar Brussel. Volgens Het Nieuwsblad mochten de spelers en de technische staf het gaan uitleggen bij een 'behoorlijk talrijke' groep boze fans.

Er waren niet meteen incidenten. Volgens de krant liepen de meeste spelers met het hoofd tussen de schouders. Dat is waarschijnlijk niet zo raar. Voor het eerst sinds 1998 kon Anderlecht vijf duels op rij in de competitie niet winnen.

Rond 1u30 verliet Hein Vanhaezebrouck uiteindelijk het oefencomplex van Anderlecht. Toen waren er nog enkele diehards aanwezig om de trainer van Anderlecht met de neus op de feiten te drukken. Eerder lieten boze fans via Twitter al hun ongenoegen blijken. Ook van Geert De Vlieger kreeg paars-wit een serieuze steek te verwerken

Lees ookNieuwe nederlaag, maar Vanhaezebrouck wijst naar Brugge: "Evenveel punten"