'Antwerp staat op een zucht van volgende grote transfer'

'Antwerp staat op een zucht van volgende grote transfer'

23-01-2018 06:46
5

De kans dat Ritchie De Laet zich vanaf dinsdag weer een speler van Royal Antwerp FC mag noemen is groot. Sinds maandag is de drievoudige Rode Duivel terug in ons land, meldt Het Nieuwsblad. Dinsdag legt De Laet bij Antwerp zijn medische testen af.

Momenteel staat De Laet nog op de loonlijst van Aston Villa. Opvallend, ondanks dat er op clubniveau nog geen akkoord is over de overgang van De Laet, mag de verdediger zich wel al op fysiek vlak bewijzen op de Bosuil. Met andere woorden een akkoord tussen beide clubs is nakend.

De Laet liet zich nog niet officieel uit over zijn terugkeer naar ons land, maar veranderde maandag op sociale media wel al zijn profielfoto. Volgens onze bronnen heeft de verdediger dan ook zijn zinnen gezet op een terugkeer bij Antwerp, de ploeg waar hij in het seizoen 2006 - 2007 debuteerde. 

De Laet speelde de laatste jaren in Engeland. Hij kwam uit voor onder meer Manchester United, Leicester City en Norwich City. Antwerp wil het jeugdproduct huren inclusief aankoopoptie.