Anderlecht zie ik op dit moment als een terreinwagen

"Anderlecht zie ik op dit moment als een terreinwagen"

17-01-2018 18:51
1

RSC Anderlecht moet na de winterstop nog heel wat goedmaken op Club Brugge. Hein Vanhaezebrouck moet dat blijkbaar doen met 'een terreinwagen'.

Woensdag bezocht Anderlecht het Autosalon. Sporza vroeg zich af met welke auto Vanhaezebrouck zijn team vergelijkt. "Anderlecht zie ik op dit moment als een terreinwagen. We hebben wel wat ruw terrein voor ons. Het pad dat we moeten afleggen is niet altijd even vlak, eerder moeilijk. Dan ben je best met een stevige terreinwagen", klonk het uit de mond van de trainer van Anderlecht. 

"Of Club Brugge dan een racewagen is? Ik heb de wedstrijd van Club tegen Charleroi niet gezien, dus ik kan er niets over zeggen. Dat Mazzu zegt dat Club kampioen wordt is niet verrassend. Ik denk dat 90 procent van de mensen dat zal zeggen."

Over de titel wil Vanhaezebrouck momenteel nog niet spreken. "Ik zeg dat we ons nu niet moeten focussen op de titel omdat we andere katten te geselen hebben. Dan zullen de resultaten wel uitwijzen of we nog kunnen focussen op de titel."