Genk durft weer te dromen na dolgekke overwinning: Kunnen veel bereiken

Genk durft weer te dromen na dolgekke overwinning: "Kunnen veel bereiken"

Gepubliceerd: dinsdag 16 januari 2018 om 23:18di 16-01-2018 om 23:18

KRC Genk heeft na een dolgekke slotfase de drie punten mee naar Limburg gegraaid. In extremis scoorde het nog een winnend doelpunt tegen KV Oostende. 1-2 en weer heel wat hoop op een goed seizoen bij Genk.

Een dolle slotfase zorgde uiteindelijk nog voor de 1-2 overwinning van Genk. Ook Thomas Buffel kon zijn ogen niet geloven. "Het zag er even anders uit met die owngoal, maar we zijn blijven gaan. En dan volgde die grote ontlading, ook al was het op het einde alle hens aan dek aan beide kanten", reageerde hij tegenover Sporza.

Play-Off 1 lijkt ver voor de Limburgers, maar in Genk willen ze helemaal nog niet opgeven. "Er komen belangrijke weken aan. We kunnen dit seizoen nog veel bereiken. De top 6? We hebben al gezegd dat we niet te veel zullen rekenen en zo veel mogelijk punten willen pakken. Dan kan het over twee weken al opnieuw anders zijn", besluit Buffel.

Poll

Haalt Genk Play-Off 1?

(320 stemmen)

Plaats een reactie

Gimini +1051
dinsdag 16 januari 2018 om 23:50
De eerste grote stap is gezet, hoewel het nog een lange weg is zie ik het nu positief in voor PO1 . Geen oogstrelend voetbal maar meer druk en meer efficiëntie. Dat brengt wel meer balverlies en minder balbezit, maar we pakken punten . Deze overwinning zal het vertrouwen zeker opkrikken. Na 2 wedstrijden wordt de hand van Clement duidelijk zichtbaar. Nu nog de lappenmand leeg krijgen en we mogen weer hopen op betere tijden.
Vind ik leuk
wesleyvb +1279
woensdag 17 januari 2018 om 02:15
Als zelfs Pozuelo tackles bovenhaalt en tot de laatse morzel grond werkt, dan zijn we op goeie weg! Clement heft er het karakter terug ingekregen! Mooi om te zien, het ouderwetse Genk KARAKTER !
Vind ik leuk
woensdag 17 januari 2018 om 09:20
Inderdaad de mentaliteit zit goed , maar er komt te weinig langs de flanken en dat zal wel moeten om in play offs 1 te geraken.Versterking is zeker nodig zodat de jongeren kunnen groeien want talent hebben ze zeker
Vind ik leuk
wesleyvb +1279
woensdag 17 januari 2018 om 17:05
weinig langs de flanken, ja maar denk Trossard hier eens bij op de flank! En Maehle, dat zeg ik alvan de match in Antwerp, die is verdedigend niet zo goed maar aanvallend op de flank geneaal, die dus o de flank uitspelen ! en tegen Anderlecht hebben we geen spitsen meer, Samata en karelis gekwetst, Ingvartsen geschorst. Als dan toch van zeir inzetbaar is, zet er dan Benson naast en speel op snelheid op de counter! Maehle op de flank, andere flank buffel ! Zegrova laten invallen. achter de spitsen pozo en laat wouters maar staan als defensie middenveld, heeft dat goed gedaan in oostende
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws