Bijdehante reactie na wangedrag Wenger: 'Hij zit zondag op de tribune. U ook?'

Bijdehante reactie na wangedrag Wenger: 'Hij zit zondag op de tribune. U ook?'

Gepubliceerd: vrijdag 5 januari 2018 om 18:30vr 05-01-2018 om 18:30

Arsenal-manager Arsène Wenger moet de komende drie wedstrijden van The Gunners vanaf de tribune bekijken. Die straf heeft hij van de Engelse voetbalbond FA gekregen naar aanleiding van zijn uitlatingen na de wedstrijd tegen West Bromwich Albion op oudjaarsdag.

Arsenal leek met 0-1 te gaan winnen op The Hawthorns, maar kreeg vlak voor tijd nog een strafschop tegen, waardoor de wedstrijd in een gelijkspel eindigde. Wenger stapte na afloop de kleedkamer van arbiter Mike Dean binnen en liet in duidelijke bewoordingen merken het niet eens met diens beslissing te zijn. De FA heeft hem hierop een schorsing én een geldboete van 45.000 euro gegeven.

De eerste wedstrijd waarbij Wenger niet welkom is in de dug-out, is zondagmiddag tegen Championship-club Nottingham Forest. De nummer veertien van het tweede Engelse niveau heeft het vuurtje alvast opgestookt in aanloop naar de FA Cup-wedstrijd. 'Arsène Wenger zit zondag op de tribune. U ook?' en 'Meneer Wenger, u kunt via deze link een VIP-arrangement aanvragen', waren de gevatte reacties die de club via Twitter de wereld in slingerde.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws