Rode Duivel voelt zich afgeschilderd als: ''Lastpost. Zeikerd. Een moordenaar''

Rode Duivel voelt zich afgeschilderd als: ''Lastpost. Zeikerd. Een moordenaar''

26-12-2017 14:00
1

Marouane Fellaini zit in een mindere periode, waarin hij nauwelijks aan spelen toekomt bij Manchester United. Daarnaast speelt er nog de onzekerheid over zijn toekomst. Fellaini maakt van een interview met HUMO gebruik om even zijn hart te luchten.

Zo voelt hij zich door fans en media negatief afgeschilderd. ''Ik ben een goed mens. Als ik iemand kan helpen, zal ik het altijd doen. Ik zoek geen problemen en doe gewoon mijn werk. Maar ze hebben mij het etiket van agressieve speler opgekleefd. Lastpost. Zeikerd. Een moordenaar'', doet de Rode Duivel zijn beklag tegenover het magazine.

Fellaini voelt dat hij ook moeilijk afkomt van dit etiket. ''Kijk, ik ben fanatiek. De ploeg die het het hardst wil, wint. Dat moet je ook uitstralen. Er zijn momenten geweest waar ik als de slechterik uit kwam. Maar ik kan me niet verdedigen. En doe ik het toch, dan ben ik de pineut'', aldus 'Big Fella'. Volgens Fellaini wordt alles bij hem opgeblazen. ''Weet je hoeveel gele kaarten ik vorig seizoen verzamelde? Vier, in 45 wedstrijden'', wijst hij op de stats.

In China staat hij er minstens bij één club goed op, want een club uit de Chinese Super League zou serieuse interesse in hem hebben. Fellaini wacht enkel nog een ultieme aanbieding van United af, voordat hij zijn beslissing naar buiten brengt.