Update: Fellaini verwacht nog een ultieme poging van United om hem te houden

Update: Fellaini verwacht nog een ultieme poging van United om hem te houden

26-12-2017 14:41
1

Marouane Fellaini is geen vaste waarde meer bij Manchester United. De Rode Duivel speelde dit seizoen nog meer mee in twaalf wedstrijden, waardoor een vertrek zeker tot de mogelijkheden behoort. Zijn contract loopt eind dit seizoen af, de kans dat hij bijtekent, is quasi nihil.

De 30-jarige Rode Duivel is gecontacteerd door een club uit de Chinese Super League, dat meldt The Mirror. Om welke club het gaat is niet duidelijk, maar gezien zijn leeftijd is het niet uitgesloten dat we hem binnenkort aan het werk zien in dezelfde competitie als Axel Witsel. Vanaf 1 januari mag er onderhandeld worden, mogelijks volgt er zelfs al een mondeling akkoord.

Big Fella heeft een nieuw aanbod van the Reds geweigerd, waardoor niks een vertrek nog in de weg lijkt te staan. In juni 2018 verloopt het contract van de Rode Duivel, zowel club als speler staan niet weigerachtig tegenover een vertrek. In zijn zoektocht naar een nieuwe club heeft Fellaini meerdere opties, eerder werden onder andere Besiktas, Galatasaray en AC Milan genoemd.

Update 14u41: Marouane Fellaini heeft in een interview met HUMO gerageerd op de transferperikelen rondom zijn persoon. Duidelijkheid geeft hij nog niet. "Als Manchester mij niet meer zou willen, hadden ze dat al lang gezegd. Ze deden een voorstel, waarschijnlijk volgt er nog één. Of ik het zal aanvaarden, weet ik niet. Zoiets regel je niet in een handomdraai."

Lees ook: Fellaini heeft last van agressief etiket: ''Lastpost. Zeikerd. Een moordenaar''