Club Brugge vecht zich in de verlengingen voorbij uitgeput Zulte Waregem

30-11-2017 23:20
5

Club Brugge is er toch in geslaagd om zich te plaatsen voor de kwartfinales van de Beker van België. Makkelijk was het echter niet. De competitieleider had verlengingen nodig om voorbij Essevee te geraken.

De verlengingen in het bekerduel tussen Club en Zulte Waregem waren helemaal voor de uitploeg. Club drukte Essevee meteen naar achter en speelde een pak kansen bij elkaar. De thuisploeg leek vooral uitgeput te zijn, wat uiteraard in de kaarten van Club speelde. De eerste verlenging kende echter geen winnaar. Het was wachten op de laatste vijftien minuten (of strafschoppen).

Het gebeurde niet in de eerste minuut van de eerste verlenging, wel in de tweede. Club kwam dan toch op de verdiende voorsprong na een nieuwe goal van Emmanuel Dennis. Een pijnlijke klap voor Zulte Waregem, dat nog zocht na die verlossende gelijkmaker.  Die kwam er echter niet, het bleef 2-3.