'Goudhaantje uit JPL kent interesse van Anderlecht en...andere topclub'

'Goudhaantje uit JPL kent interesse van Anderlecht en...andere topclub'

29-11-2017 07:00
6

Hassane Bandé is misschien wel dé ontdekking van de eerste seizoenshelft. De 19-jarige flankaanvaller van KV Mechelen maakte al acht goals én met zijn snelheid en actieradius is hij vaak een gesel voor elke tegenstander. Anderlecht liet al weten interesse te hebben in de Burkinees, zij krijgen nu de concurrentie van Club Brugge.

De competitieleider volgt het goudhaantje al een hele tijd op de voet, aldus Het Nieuwsblad. Het prijskaartje van de Burkinees zal allicht niet van de poes zijn, aangezien Bandé vorige week nog een verbeterd contract tekende Achter de Kazerne. KV Mechelen liet al weten dan een vertrek komende winter absoluut uitgesloten is, tenzij de club waaraan hij verkocht wordt hem uitleent aan Malinwa.

Er zijn namelijk nog kapers op de kust. Verschillende Europese topclubs zoals Porto en PSV hengelen ook naar de diensten van de mede-topschutter uit de Jupiler Pro League. Ook het Duitse Wolfsburg informeerde al voor Bandé. Malinwa hoopt voor de flankaanvaller zo’n slordige vijf miljoen euro te vangen.