Jankovic niet eerste, noch tweede keuze: Met hem gesproken

Jankovic niet eerste, noch tweede keuze: "Met hem gesproken"

01-11-2017 19:07
1

Aleksandar Jankovic is de nieuwe trainer van KV Mechelen. Toch was de Serviër niet de eerste optie van Malinwa. Achter de Kazerne hoopte men eerst op Michel Preud'homme. Toen die bedankte ging de club over Marc Brys. Ook die deal kwam er niet. 

"Er is absoluut gesproken met Brys. Wie dan eerste of tweede keuze was, speelt geen rol, aldus KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans bij Radio 1. "Marc Brys is niet ingegaan op ons voorstel. De reden daarvoor ga ik in het midden laten. Daarna zijn we verder op zoek gegaan en bij Jankovic uitgekomen. Wij denken dat hij in de loop van het seizoen KVM weer op de rails zal krijgen."

Jankovic moet KV Mechelen in Eerste Klasse houden. "We moeten zien hoe het verder gaat met de club en waar we uitkomen. Als hij goed werk levert zullen we wel zien wat we doen. Wat vooral moet veranderen? Er moet opnieuw een ploeg op het veld staan. Op dit moment is KVM te veel los zand. We hebben de indruk dat weinig spelers weten waar ze moeten lopen of gaan. Daar is misschien te weinig op gewerkt de afgelopen weken. Dat wordt de eerste opdracht. Dan ben ik zeker dat onze ploeg opnieuw punten zal sprokkelen", aldus nog Timmermans. 

Lees ook: Supporters van Mechelen vol onbegrip: 'Ik schaam me dood'