Wij wensen niet met onze rug tegen de muur gezet te worden

"Wij wensen niet met onze rug tegen de muur gezet te worden"

28-10-2017 08:30

Franck Berrier heeft bij KV Oostende zijn eigen ruiten ingegooid. De Franse middenvelder wil kost wat kost naar het Thaise Rartchaburi vertrekken, maar dat vinden ze aan de kust maar niets.

Berrier wil een transfer forceren. Daarom stuurde de club hem al naar de B-kern. In Het Laaste Niews is Luc Devroe niet mild voor Berrier, die onlangs nog zijn contract verlengde bij KVO. "En zeggen dat we zopas zijn contract verlengd hebben met twee seizoenen. Die gesprekken waren op minder dan 48 uur afgerond. Als hij dan nu met dreigementen afkomt omdat hij al vier weken met een team uit Thailand bezig is ... "

"Kijk, wij wensen niet met onze rug tegen de muur gezet te worden. Dit soort praktijken moet stoppen. Er moet op een correcte wijze gepraat worden tussen clubs, ook al zijn wij in buitenlandse ogen maar een klein team uit een klein land", stelt Devroe.

"Voor sommige spelers hebben wij nooit een toereikend bod ontvangen. Anderen meenden dan weer dat wij hen beloofd hadden dat ze gratis mochten vertrekken. Dat was hoegenaamd niet het geval. En dan die 'truken van de foor'... Dat kan toch niet?"

Lees ookCoucke haalt genadeloos uit naar stoorzenders in KVO-selectie