Heeft Club Brugge nieuwe Bacca in huis? Deed me er meteen aan denken

  Heeft Club Brugge nieuwe Bacca in huis? "Deed me er meteen aan denken"

  donderdag 19 oktober 2017 om 19:47

  Club Brugge was afgelopen zomer weer bijzonder actief op de transfermarkt. Met Emmanuel Dennis haalde het een nieuw goudhaantje in huis. Een speler waar ze nooit over twijfelden, zo blijkt.

  Dennis was onbekend voor de voetbalfans, maar zeker niet voor het bestuur van Club. De Bruggelingen wilden hem er absoluut bij. "Na de eerste live scouting ging bij ons een belletje af", zegt Vincent Mannaert in Sport/Voetbalmagazine.

  "Dat deed me een beetje denken aan de reacties op de eerste live scouting van Carlos Bacca. Nu was het ook van: deze jongen is echt wel héél goed. We hebben dan sneller geactiveerd dan voorzien, en zijn nog twee keer gaan kijken. Daarna hebben we gezegd: oké, nu gaan we afronden", zegt hij.

  Op naar Oekraïne
  Zowel Mannaert als Bart Verhaeghe vlogen naar Oekraïne. "Het gebeurt niet veel dat Bart en ik samen het vliegtuig nemen en ter plaatse gaan, maar daar was een reden voor", vertelt hij.

  "Dennis deed het in de competitie goed tegen Kiev en Donetsk, zodat Sjachtar wakker werd en in het buitenland andere ploegen zich ook begonnen te roeren. Daarom zegden we: vliegtuig in en afronden", aldus Mannaert.

  Plaats een reactie

  freeman +11549
  donderdag 19 oktober 2017 om 20:46
  Het ijzer smeden als het heet is ..... !
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws