Verhuurde Bruggeling dolblij na overgang: Het plezier is terug

  Verhuurde Bruggeling dolblij na overgang: "Het plezier is terug"

  donderdag 19 oktober 2017 om 07:21

  Ricardo van Rhijn weet nog niet wat de toekomst hem biedt. De verdediger wordt dit seizoen van Club Brugge gehuurd door AZ, maar is nog onzeker over de club waar hij na dit seizoen speelt.

  "Wat er daarna gebeurt, is deels afhankelijk van hoe dit seizoen verloopt. Misschien blijf ik hier, misschien wil AZ me niet eens houden", zegt Van Rhijn in De Telegraaf. "Ik vind het belangrijk dat mijn plezier in ieder geval weer terug is. Ik ben een gelukkig mens."

  Van Rhijn heeft pas twaalf minuten gespeeld in de Eredivisie sinds zijn komst naar Alkmaar. "Toen ik hier arriveerde, had ik een paar maanden geen wedstrijd gespeeld. Ik heb mijn eerste weken bij AZ daarom vooral gebruikt om weer wedstrijdfit te worden. Inmiddels heb ik zes duels in de benen, waarvan vier keer negentig minuten met het tweede elftal in de Jupiler League. Ik voel me nu goed en ben klaar om mijn kans in het eerste af te dwingen. Daarvoor ben ik ook gekomen", aldus de verhuurde Bruggeling.

  Plaats een reactie

  Shredder +3069
  donderdag 19 oktober 2017 om 08:45
  Jammer dat hij niet zal terugkeren, maar met Cools heeft Club nu zelfs een betere optie op rechts. En dan is er Palacios ook nog.
  Vind ik leuk
  Hhti +1454
  donderdag 19 oktober 2017 om 09:30
  Ne dikke nek niets meer.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Verhuurde Bruggeling dolblij na overgang: "Het plezier is terug"