Chelsea laat gefrustreerde Musonda niet vallen: ''Dan zullen kansen komen''

Chelsea laat gefrustreerde Musonda niet vallen: ''Dan zullen kansen komen''

13-10-2017 19:14

Charly Musonda Jr. heeft deze week geen al te beste beurt gemaakt bij zijn club en trainer. Onze jonge landgenoot liet zich op social media in harde bewoordingen uit over de voor hem teleurstellende situatie bij Chelsea. Coach Antonio Conte houdt hem ondanks de misstap bij de A-kern.

Musonda is op het matje geroepen door zijn Italiaanse coach, die een goed gesprek met hem heeft gevoerd. Conte hoopt vooral dat de 20-jarige beloften zich nu alleen maar op het voetbal gaat focussen. Conte blijft namelijk geloven in de kwaliteiten van Musonda, die dit seizoen in de League Cup al zijn basisdebuut mocht maken.

''Ik kan je zeggen dat hij een enorm groot talent is. Ik schat hem hoog in. Hij kan een grote speler worden voor Chelsea. Tenminste als hij blijft werken. Dan zullen de kansen wel komen. Dit seizoen zullen er nog mogelijkheden voor hem komen. We hebben maar drie nummers tien voor hem: Hazard, Pedro en Willian. Hij zal nog kansen krijgen om zich te tonen. Daar ben ik zeker van'', gaf Conte zijn pupil vrijdag vertrouwen op de persconferentie.