'Vanhaezebrouck maakt supporters blij met twee opmerkelijke ingrepen'

  'Vanhaezebrouck maakt supporters blij met twee opmerkelijke ingrepen'

  donderdag 12 oktober 2017 om 10:45

  Onder het bewind van coach Hein Vanhaezebrouck moet er een nieuwe wind waaien in het Astridpark. Vanhaezebrouck heeft al een gesprek gehad met de fans en zou een grote aanpassing kunnen doen. 

  Heel wat trouwe supporters van paars-wit azen al een tijdje op meer open trainingen. Onder coach René Weiler verliep iedere training achter gesloten deuren, ook al kwam de Zwitser op tactisch gebied met weinig verrassingen. 

  Woensdag kwamen verschillende vertegenwoordigers van de supportersclubs samen voor een gesprek met de coach en de technische staf. Het gegeven van open trainingen werd daarin aangekaart. Vanhaezebrouck liet weten dat hij in de toekomst bereid is om de deuren veel vaker te openen op training.

  Zaterdag staat de jaarlijkse Collectors Day op het programma bij Anderlecht, ook daar zal Vanhaezebrouck aanwezig zijn samen met oud-speler Robbie Rensenbrink. Vanhaezebrouck doet duidelijk alles om de harten van de fans te winnen. Volgens Het Nieuwsblad wil hij namelijk ook terug maandagse supportersavonden invoeren, waar één of meerdere spelers aanwezig zijn. Al deze ingrepen dienen om de spelers en de fans dichter bij elkaar te brengen.

  Plaats een reactie

  ketje55 +2092
  donderdag 12 oktober 2017 om 11:09
  Jawadde, de gazetten krijgen van den Hein zoveel voer dat ze zelfs moeten gaan kotsen, als het ooit moest waar zijn
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Vanhaezebrouck maakt supporters blij met twee opmerkelijke ingrepen'