UPDATE: Standard bevestigt Luikse domper

UPDATE: Standard bevestigt Luikse domper

03-10-2017 12:00
4

Standard moest dit seizoen al heel wat tegenslagen verwerken. Daar komt er nu nog eentje bij. De Rouches kunnen de komende zes maanden geen beroep meer doen op Merveille Bokadi. Dat schrijft  La Dernière Heure.

Afgelopen zondag liep het voor Bokadi. Tijdens de 1-0 nederlaag tegen Anderlecht viel de middenvelder geblesseerd uit. Hij had last van zijn knie en kon niet meer verder. Volgens onze collega's weet Bokadi ondertussen wat er aan de hand is. Hij heeft zijn kruisbanden afgescheurd.

Door de zware blessure staat Bokadi minstens zes maanden aan de kant. Voor hem en voor trainer Ricardo Sa Pinto is dat een tegenslag. De laatste weken stond Bokadi bij Standard immers vast in de ploeg. 

Update 12.00: Standard heeft via de officiële kanalen laten weten dat het een tijdje zonder Bokadi moet. 'Onze Congolese middenvelder liep spijtig genoeg meerdere knieletsels op en scheurde daarbij de voorste kruisband van zijn knie, waardoor een chirurgische ingreep noodzakelijk is. Zijn exacte onbeschikbaarheid zal na de operatie ingeschat worden. We wensen Merveille een spoedig herstel toe', klinkt het in Luik.