Toch niet naar Anderlecht? Hein kan het zich veroorloven nu even af te wachten

Toch niet naar Anderlecht? "Hein kan het zich veroorloven nu even af te wachten"

27-09-2017 16:35
5

Er lijkt niets meer in de weg te staan van het droomhuwelijk tussen RSC Anderlecht en Hein Vanhaezebrouck. De trainer is sinds dinsdag niet meer aan de slag bij AA Gent en hij is nog steeds de droomkandidaat van de Brusselaars.

Toch krijgt hij van Aad De Mos het advies om niet overhaast te beslissen. "Ik zie hem niet zomaar de stap naar Anderlecht maken", verklaarde de Nederlander tegenover Het Laaste Nieuws. "Ik ben heel benieuwd of ze daar met Nicolas Frutos doorgaan. We gaan vanavond op de wedstrijd tegen Celtic Glasgow wel zien hoe ze daar reageren op het vertrek van Hein bij Gent. Maar Vanhaezebrouck is een zeer intelligent man. Ik denk dat hij wat afstand zal nemen."

"Soms is het een voordeel om niet direct een ploeg over te nemen. Hij mag niet de fout maken die Frank de Boer gemaakt heeft. Die nam met Inter een ploeg over in de loop van het seizoen, zonder een goeie voorbereiding, en hij lag er na vijf weken uit. Daarna ging hij naar Engeland bij een ploeg zonder kwaliteiten (Crystal Palace, red) en ook daar mocht hij al snel vertrekken. Hein kan het zich veroorloven nu even af te wachten."