'Barcelona drukt door en gaat voor monsterdeal in de winter'

  'Barcelona drukt door en gaat voor monsterdeal in de winter'

  maandag 25 september 2017 om 11:54

  FC Barcelona gaat in de winterstop mogelijk een nieuwe poging wagen om Philippe Coutinho los te weken bij Liverpool. De Catalanen zaten vrijwel de hele zomer achter de 25-jarige Braziliaanse spelmaker aan, maar Liverpool wilde hem niet kwijt.

  Het Spaanse Sport meldt echter op de voorpagina dat Barcelona in de winterstop al een nieuwe poging gaat wagen om Coutinho in te lijven. Ook Coutinho zit het nog steeds zitten om Liverpool in te ruilen voor de Catalaanse grootmacht. Bovendien lijkt Liverpool bereid om eventueel mee te werken aan een winterse transfer van de aanvallende middenvelder.

  Barcelona zag vlak voor de transferdeadline een bod van 160 miljoen euro geweigerd worden door The Reds. Volgens Sport 'overweegt Liverpool de mogelijkheid om te praten over een mogelijke transfer' wanneer er een bod van vergelijkbare grootte wordt gedaan. Deze houding van Liverpool is opvallend te noemen: dit weekend dook de zomerse correspondentie tussen Liverpool en Barcelona op, waarin Barça gemaand werd om Coutinho 'met rust te laten'.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  'Barcelona drukt door en gaat voor monsterdeal in de winter'