Siani hekelt transferbeslissing van Oostende: Ik vind dat veel te veel

Siani hekelt transferbeslissing van Oostende: "Ik vind dat veel te veel"

18-09-2017 23:24
3

Bij KV Oostende gaat het niet al te best momenteel. De ploeg staat op de laatste plek in de competitie en heel wat spelers denken of dachten aan een vertrek. Sébastien Siani was daar één van, maar KVO deed er alles aan om hem te houden. Tot de grote ergernis van de speler.

KV Oostende vroeg een bijzonder hoge som voor de international. "De club vertelde me dat ik een belangrijke speler ben en dat ze niet wilden dat ik vertrok. Maar wat me het meest ontgoochelde is dat mijn prijs verdubbelde, misschien zelfs verdriedubbelde, ten opzichte van wat ik correct achtte", vertelt hij in Le Grand Débrief.

"Ik moest tussen de 1,5 en 2 miljoen euro kosten. De club vond dat misschien normaal, maar ik vind dat veel voor een speler van mijn leeftijd. Maar de club vond dat die som absoluut op tafel gelegd moest worden voor er van een transfer sprake kon zijn. Maar wie gaat er nu zoveel geld op tafel leggen voor mij?"

"Ik heb lucratieve aanbiedingen gehad, maar Oostende zei dat het onvoldoende was en dat ze het OCMW niet zijn. Dat ontgoochelt mij. Ik miste wat menselijkheid bij het bestuur. Ik ben aanvoerder en een belangrijke speler, maar ik heb ook niet het statuut van een Lombaerts of Proto. Ik heb geen problemen met die jongens, maar welk statuut heb ik dan?"