Rode Duivels mogen WK plannen, supporters kunnen dat ook: ticketverkoop van start

  Rode Duivels mogen WK plannen, supporters kunnen dat ook: ticketverkoop van start

  dinsdag 12 september 2017 om 18:07

  Onze Rode Duivels kunnen zich opmaken voor het WK. De nationale ploeg is zeker van een ticketje voor het toernooi in Rusland deze zomer. Ook de fans kunnen stilaan hun trip naar Rusland beginnen plannen. De tickets worden binnenkort verkocht.

  Wil je volgende zomer naar het WK? Dan neem je donderdag best al een dagje vrijaf om voor je computer te zitten. Voetbalfans kunnen vanaf dan hun tickets voor het toernooi reserveren via de website van de Wereldvoetbalbond.

  Goedkoop zal een tripje naar Rusland echter niet worden. Het goedoopste ticket voor de poulefase op het komende WK bedraagt 88 euro. Naarmate het toernooi vordert, stijgen de prijzen ook. Na de poulefase lopen de prijzen op tot 380 euro voor een zitje tijdens de finale. De duurste tickets voor de finale kosten 920 euro.

  Tot 12 oktober
  De ticketverkoop zal in verschillende fases gebeuren. Eerst is er de ticketverkoop die donderdag van start gaat en tot 12 oktober duurt. Via de website van de FIFA kunnen supporters dan een aanvraag indienen voor tickets. Het maakt niet uit op welk tijdstip je dat doet, iedereen maakt evenveel kans. Nog voor 16 november krijgen de fans dan te horen of de aanvraag succesvol was.

  In de periode tussen 16 en 28 november moeten fans er wél snel bijzijn. Wie een ticket aanvraagt, is zeker van een zitje. Iedereen die een ticket kan bemachtigen voor het WK, zal oof een FAN ID moeten aanvragen. Dat is een soort identiteitsdocument waarmee je zonder visum Rusland in mag.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Rode Duivels mogen WK plannen, supporters kunnen dat ook: ticketverkoop van start