Turken ziedend na kwalificatienederlaag: Iedereen heeft het kunnen zien

Turken ziedend na kwalificatienederlaag: "Iedereen heeft het kunnen zien"

03-09-2017 12:30

Mircea Lucescu, bondscoach van Turkije, heeft geen goed woord over voor de arbitrage tijdens Oekraïne - Turkije. Scheidsrechter David Fernández maakte er een potje van volgende de Roemeense bondscoach. 

Turkije verloor met 2-0 in de strijd om een ticket voor het WK 2018. De eerste goal werd in buitenspelpositie gemaakt door Oekraïne, terwijl bij de 2-0 de bal over de achterlijn ging alvorens er gescoord werd. "De eerste goal was overduidelijk buitenspel en daarna liepen ze de bal over de achterlijn en viel de tweede goal. Iedereen heeft het kunnen zien. Het is niet makkelijk om je als speler daarna nog te motiveren", reageerde een woedende Lucescu na afloop volgens Voetbal International

"Oekraïne verdiende het om deze wedstrijd te winnen, maar de goals die zij maakten waren ongeldig. Als die doelpunten afgekeurd waren geweest, hadden wij misschien zelf kunnen scoren. Bovendien had Artem Biesiedin rood moeten krijgen toen hij de neus van Serdar Aziz brak. (...) Vandaag hebben we verloren door twee blunders", aldus de Roemeen in Turkse dienst. Turkije staat momenteel vierde in de poule, maar kan nog altijd het WK halen.