'Crystal Palace wil concurrent Benteke en gaat voor sensationele transferkaping'

'Crystal Palace wil concurrent Benteke en gaat voor sensationele transferkaping'

30-08-2017 17:13

Crystal Palace hoopt zich op de valreep te versterken met een nieuwe aanvaller. The Eagles kiezen daarbij niet voor de makkelijke weg, want Diafra Sakho is het doelwit. Christian Benteke krijgt er mogelijk een concurrent bij.

Sakho, spits van West Ham United, is weliswaar beschikbaar voor een transfer, maar pakte woensdagochtend al het vliegtuig naar Frankrijk. Daar wordt hij op dit moment medisch gekeurd door Stade Rennes. Volgens Sky Sports probeert Crystal Palace hem last minute nog op andere gedachten te brengen, voordat hij zijn handtekening zet in Rennes.

Crystal Palace heeft een slordige elf miljoen euro over voor Sakho, die van West Ham een nieuwe uitdaging mag aangaan. Sakho zou niet ongevoelig zijn voor de club van Christian Benteke. De Senegalese spits krijgt nauwelijks speeltijd van West Ham-manager Slaven Bilic, maar is wel gelukkig in Londen. Sakho moet bij Crystal Palace voor de doelpunten gaan zorgen. De ploeg van trainer De Boer bleef zonder goals en punten in de eerste drie competitiewedstrijden.