'Club-target De Boer onder vuur in Engeland, ploeg Benteke zoekt al opvolger'

'Club-target De Boer onder vuur in Engeland, ploeg Benteke zoekt al opvolger'

30-08-2017 07:25

Crystal Palace is op zoek naar een nieuwe manager. Dat meldt The Daily Mail. De leiding gelooft dat het een fout heeft gemaakt met de aanstelling van Frank de Boer.

De Boer maakt een dramatische start door bij club van Christian Benteke met drie nederlagen op rij en geen enkele goal. Bestuurders bij Crystal Palace zijn geschrokken van de manier waarop De Boer leiding geeft bij de club en zijn actief op zoek naar alternatieven. Eerder deze week vond er nog een spoedoverleg plaats tussen De Boer en voorzitter Steve Parish.

Diezelfde Parish zou zelfs geprobeerd hebben om Sam Allardyce terug naar de club te halen. Allardyce verliet Crystal Palace na afgelopen seizoen om een einde aan zijn trainersloopbaan te maken. Dinsdag vertelde Allardyce nog dat hij niet zal terugkeren als manager. Op 10 september gaat De Boer met Palace op zoek naar de eerste punten tegen Burnley. Veel zal afhangen van dat duel.

De Nederlandse manager stond deze zomer in de belangstelling van Club Brugge. Hij werd gezien als één van de mogelijke vervangers van Michel Preud'homme. De Nederlander koos echter voor Engeland, al zal dat avontuur dus mogelijk niet al te lang duren.