'Engels kan het straks opnemen tegen Barcelona en Juventus'

'Engels kan het straks opnemen tegen Barcelona en Juventus'

28-08-2017 07:04

Nog enkele dagen heeft Björn Engels de kans om een transfer te versieren. De verdediger van Club Brugge droomt van de Premier League, maar momenteel beweegt op dat vlak niets meer. Toch valt een transfer niet uit te sluiten. Volgens Het Laatste Nieuws zijn er nog twee ploegen die concrete interesse tonen in Engels.

Fulham is de eerste ploeg die Engels graag op de loonlijst wil zetten. De club van Denis Odoi komt momenteel uit in de Championship. De Engelse Tweede Klasse is niet meteen de droom van Engels. Fulham is ook niet meteen de ploeg die dit seizoen voor promotie naar het hoogste niveau gaat.

Daarnaast is Olympiakos nog een potentiële overnemer. Besnik Hasi haalde eerder al Guillaume Gillet en Vadis Odjidja naar de Griekse topclub. Indien Engels naar Olympiakos trekt, speelt hij straks Champions League. Olympiakos zit in groep D. Daar speelt het tegen Barcelona, Juventus en Sporting.

Engels was een tijdje in beeld bij Stoke City, maar die club staat op het punt Kevin Wimmer over te nemen van Tottenham Hotspur.