Pech voor Antwerp, Oulare nog langer out dan verwacht

  Pech voor Antwerp, Oulare nog langer out dan verwacht

  dinsdag 22 augustus 2017 om 17:45

  Obbi Oulare kon de wedstrijd van zaterdag tegen KV Mechelen niet afmaken. Antwerp moest hem al vroeg in de eerste helft wisselen. Uit onderzoek is gebleken dat hij een scheurtje in de quadriceps heeft.

  Gazet Van Antwerpen laat weten dat de diepe spits van Antwerp liefst zes weken out zal zijn. Eerder werd al gevreesd voor een maand inactiviteit. Een zware domper voor Oulare, want hij kwam al naar Antwerp met een conditionele achterstand. Het zal dus nog een tijdje langer duren eer hij op topniveau komt.

  Bovendien heeft trainer Laszlo Bölöni niet zo veel andere opties voorin. Zaterdag loste hij het op door Reda Jaadi uit te spelen als spits, maar hij speelt liever achter de spitsen. William Owusu sukkelt nog met een blessure, terwijl Björn Vleminckx eigenlijk naar de uitgang wordt begeleid. Door de nieuwe ontwikkeling zou de nieuwe spits er heel snel kunnen staan.

  Plaats een reactie

  DDT +2622
  dinsdag 22 augustus 2017 om 19:32
  Geen verrassing, speculoos manneke. Te snel na watford gegaan waar ze u direct in de fitness steken en spieren op die leeftijd te snel laten groeien.
  Vind ik leuk
  dinsdag 22 augustus 2017 om 19:57
  Snap da echt ni... ne Vleminckx hebben en hem toch wegdoen en andere snel, snel gaan halen. Shame on you D'Onofrio!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Pech voor Antwerp, Oulare nog langer out dan verwacht