Gentenaar onthutst: Is dit het niveau van Belgische arbitrage?

  Gentenaar onthutst: "Is dit het niveau van Belgische arbitrage?"

  Gepubliceerd: maandag 21 augustus 2017 om 12:49ma 21-08-2017 om 12:49

  AA Gent beleefde zondag een ontzettend frustrerende avond, het verloor met 3-2 van Moeskroen en zag Samuel Gigot onterecht uitgesloten worden. Ploegmaat Mamadou Sylla kan daar moeilijk mee leven.

  Sylla, die door het vertrek van Kalifa Coulibaly eerste spits is, mocht wel zijn eerste doelpunt vieren voor Gent. "Het is dubbel. Ik vind het fantastisch om mijn eerste goal voor de club te maken maar tegelijkertijd is dat nu niet waar ik aan denk. De eerste helft domineerden we en creëerden we enkele hele goeie kansen. We konden 0-3, 0-4 voorstaan", klinkt het teleurgesteld op de website.

  De aanvaller heeft grote twijfels bij de ref. "Volgens mij was het geen terechte rode kaart, want Gigot raakt eerst de bal. Geel was beter geweest. Het heeft in ieder geval de wedstrijd beslist. Dat mag toch niet het niveau van de Belgische arbitrage zijn?"

  Gigot zat in zak en as na zijn uitsluiting. "Of ik iets tegen Gigot gezegd heb? Nee, want hij was aangedaan. Hij zat in een hoekje in de kleedkamer. Maar de beelden zullen ook wel aantonen dat het geen rode kaart was. Onze tweede helft was veel minder, mede door die kaart."

  Plaats een reactie

  kenweb +91
  maandag 21 augustus 2017 om 17:01
  en maar altijd de schuld bij iemand anders steken kijk eerst naar uwzelf en je zielig ploegske mss ligt daar de schuld ...
  Vind ik leuk
  maandag 21 augustus 2017 om 19:04
  Nog een groot licht, zelfs als neutrale supporter moet je zien dat het niveau van arbitrage onder nul is. 4 matchen ver en minimum 6 punten ontnomen door arbitrale dwalingen. Dat Brugge 2 weken na elkaar geen penalty tegen krijgt is dan ook geen waar zeker... Er zijn zeker problemen in Gent, maar daarom moet dat niet afgestraft worden door de arbitrage.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws