Club zoekt niet naar vervanger Izquierdo: Hebben spelers met een flits

Club zoekt niet naar vervanger Izquierdo: "Hebben spelers met een flits"

10-08-2017 17:20
3

Club Brugge moet het voortaan zonder José Izquierdo doen. De aanvaller staat op het punt om naar Brighton and Hove Albion te trekken. Club ontvangt zo'n vijftien tot achtien miljoen euro voor de Colombiaan. Maar dat zal niet geïnvesteerd worden in een vervanger.

Op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem sprak coach Ivan Leko even over het vertrek van Izquierdo. "Gezien zijn kwaliteit is het jammer dat hij weg is. Maar langs de andere kant moet je blij zijn dat we als Club een speler geholpen hebben zo’n groei te maken dat hij een toptransfer kan afdwingen", zegt hij.

"Het is een goede zaak voor de speler en de Club, dat moeten we respecteren. En ten slotte is het een mooi teken naar de andere spelers binnen de Club: met hard werk, mentaliteit en talent kan je in de voetsporen van José treden", klinkt het op de officiële website van Club Brugge.

Vervanger
Een vervanger denkt men in eigen rangen al te hebben. "Met Dennis en Limbombe hebben we 2 spelers die met een flits een wedstrijd kunnen beslissen. De kwaliteit is er dus. Nu moeten we vooral groeien als ploeg en ervoor zorgen dat als we zonder Dennis of Limbombe moeten spelen, dat we er ook staan", besluit hij.