Vanhaezebrouck hekelt gedrag van Antwerp: 'Aan het lachen met de scheidsrechter'

Vanhaezebrouck hekelt gedrag van Antwerp: 'Aan het lachen met de scheidsrechter'

06-08-2017 17:40
42

AA Gent ging zondagnamiddag op eigen veld onderuit tegen Antwerp. Een nieuwe blamage voor de troepen van Hein Vanhaezebrouck, na nederlagen tegen Sint-Truiden (3-2) en Altach (3-1). De coach van de Buffalo's zag het ondanks alles niet te somber in.

"Ik zag de juiste mentaliteit en we hadden de volledige controle. Jammer genoeg pakken we een vermijdbaar doelpunt en missen we onze kansen", vertelde Vanhaezebrouck voor de microfoon van Sporza. "We hadden ook één overduidelijke strafschop moeten krijgen. Het zat allemaal een beetje tegen. Winnen zou deugd doen, maar hier kunnen we op voortbouwen."

Vanhaezebrouck kon het niet laten om even een steek uit te delen aan Antwerp. "De tegenstander lag met veel volk voor de zestien. Dat was tegen Anderlecht niet anders en zij geraakten er ook niet door. Ik had het een beetje moeilijk met de vier minuten extra tijd. Hun keeper was aan het lachen met de scheids en er was ook drie keer verzorging. Ik vind dat de scheidsrechters een signaal moeten geven dat er met dit soort zaken niet gesold mag worden."