'Barcelona wil Neymar-miljoenen investeren in peperduur drietal'

'Barcelona wil Neymar-miljoenen investeren in peperduur drietal'

06-08-2017 08:45
2

FC Barcelona is naar verluidt van plan om de 222 miljoen euro die het voor Neymar heeft ontvangen flink te herinvesteren. Volgens verschillende Engelse en Spaanse media willen de Catalanen Philippe Coutinho (foto), Dele Alli en Antoine Griezmann naar Camp Nou halen.

Barcelona is al langer met Coutinho bezig, maar zijn huidige werkgever Liverpool weigert vooralsnog alle medewerking. Barça is volgens Mirror echter van plan om alle registers open te trekken voor de spelmaker. Naar verluidt moet Liverpool overtuigd worden met een bod van liefst 132 miljoen euro. Metro meldt dat ook Alli in beeld is bij Barcelona, maar ook voor de 21-jarige Brit moet de hoofdprijs betaald worden. Alli tekende onlangs een vernieuwd contract bij Tottenham Hotspur, waardoor hij nog tot medio 2022 vastligt bij The Spurs.

Tenslotte meldt Mundo Deportivo dat de nieuwe Barça-trainer Ernesto Valverde bijzonder gecharmeerd is van Antoine Griezmann. De Franse aanvaller van Atlético Madrid wordt geschat op honderd miljoen euro. Onlangs werden Kylian Mbappé, Paulo Dybala en Ousmane Dembélé genoemd als mogelijke Barcelona-aanwinsten.