'Ibrahimovic kan op verrassing spelen met terugkeer naar ex-club'

'Ibrahimovic kan op verrassing spelen met terugkeer naar ex-club'

31-07-2017 17:22
1

Zlatan Ibrahimovic kan terugkeren bij AC Milan. Althans, dat meldt Tuttosport. De Zweed, op dit moment herstellende van een zware knieblessure, speelde van 2010 tot en met 2012 al bij de Rossoneri.

In dienst van Milan won Ibrahimovic de Scudetto en Italiaanse Supercup, waarna hij de overstap maakte naar Paris Saint-Germain. Na zijn vertrek bij Manchester United deze zomer is hij transfervrij, waardoor hij alle tijd mag nemen in de zoektocht naar een nieuwe club. Het Italiaanse Tuttosport schrijft dat Milan daar snel een einde aan wil maken.

De steenrijke Italianen, die deze zomer al een heel elftal aan topaankopen binnenhaalde, hebben het voordeel dat Ibrahimovic' vrouw Helena Seger heimwee heeft naar de modestad. Omdat Milan bovendien weer op volle oorlogssterkte lijkt om de aanval op Juventus te openen, zou Ibrahimovic het ook wel zien zitten.

In de tussentijd blijven de berichten over de sportieve toekomst van de 35-jarige Zweed zich opstapelen. LA Galaxy haakte al af, terwijl bij Manchester United de deur openstaat voor een terugkeer. Ibrahimovic is nog zeker een half jaar uit de roulatie met een knieblessure.