Refaelov is helemaal terug: Ik denk dat de coach trots mag zijn

Refaelov is helemaal terug: "Ik denk dat de coach trots mag zijn"

30-07-2017 08:44

Voor wie er nog aan moest twijfelen: Lior Refaelov is terug. Vorig seizoen ging voor een groot deel de mist in door blessures, maar nu is de Israëliër topfit. Hij speelde zaterdag dan ook een uitstekende wedstrijd tegen Lokeren. 

"Het geeft natuurlijk een leuk gevoel om zo het seizoen te starten", aldus Rafa op de eigen website. "We begonnen zeer sterk, net als afgelopen woensdag. Na de rode kaart moesten we ons een beetje aanpassen. Ik was in de buurt en vond geel meer op zijn plaats, maar ik ben blij dat we de nul hebben kunnen houden, dat is toch belangrijk voor ons vertrouwen."

Refaelov zag dat het werk op het trainingsveld rendeerde op Daknam. "We winnen hier vlot nadat we hier vorig seizoen de boot ingingen. Vandaag kwamen de dingen waar we deze week op werkten allemaal tot uiting. Ik denk dat de coach zeer trots mag zijn. We missen misschien nog wat ritme maar dat zal wel komen in de toekomst."

En hoe gaat het met het lichaam van Refaelov? "Ik hoop dat hij kan doorgaan op dit elan. Ik weet dat als ik fit kan blijven, alles zal terugkomen. Ik werk iedere dag zeer hard en de coach rekent op mij. Dus ik hoop dat ik hem iets kan terugbezorgen op het veld. En nu moeten we woensdag winnen", aldus de smaakmaker.