Standard komt niet verder dan gelijkspel tegen Franse laagvlieger

22-07-2017 18:32

Standard oefende zaterdag tegen FC Metz. Tegen de ploeg, die vorig seizoen 14e eindigde in de Ligue 1, kwam Standard niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

In het Pairaystadion in Seraing stond de eindstand al na een kwartier op het bord. In de 9e minuut kopte Belfodil de 1-0 tegen de touwen. De assist kwam van de voet van Dossevi. Goed 5 minuten later zorgde Roux al voor de gelijkmaker.

Tegen Metz begon Sa Pinto met de ploeg die waarschijnlijk volgende week aan de competitie begint. Nieuwkomer Ochoa stond tussen de pallen. Ook de verloren zonen Pocognoli en Mpoku lijken belangrijke spelers te gaan worden in het team van de Portugees. Van Raman was er opnieuw geen sprake. Zijn toekomst ligt buiten Luik

Opstelling Standard: Ochoa, Goreux, Scholz, Laifis, Pocognoli, Dossevi, Agbo, Bope, Mpoku, Belfodil, Sá.