Sa Pinto geeft duidelijk signaal af; Raman op weg naar de uitgang?

Sa Pinto geeft duidelijk signaal af; Raman op weg naar de uitgang?

22-07-2017 10:43
1

De kans is groot dat Benito Raman al zijn laatste wedstrijd voor Standard heeft gespeeld. De nieuwe trainer Ricardo Sa Pinto ziet het niet in de jonge aanvaller zitten en gaf opnieuw een duidelijk signaal af aan Raman.

Standard speelt zaterdagavond nog een oefenmatch tegen het Franse Metz, maar Raman is niet van de partij. Sa Pinto heeft hem namelijk buiten de selectie gelaten. Het is al voor de tweede keer in deze voorbereiding dat Raman op de tribune moet toekijken. "Voor mij is hij offensief goed, maar defensief misschien niet altijd zoals de anderen'', geeft de Portugese oefenmeester in Het Nieuwsblad een toelichting bij zijn besluit.

Het was al duidelijk dat Sa Pinto niet erg onder de indruk is van Raman, maar de ex-speler van AA Gent wordt nu wel heel nadrukkelijk aan de kant geschoven. Een vertrek lijkt de meest logische optie voor beide partijen, want deze situatie komt waarschijnlijk niet meer goed. Er is aan interesse alvast geen gebrek. Mogelijk komt er nu ook schot in de zaak door de nieuwste ontwikkelingen rond Raman.