Anderlecht-huurling werd verrast: ''Ik dacht dat ik verkocht zou worden''

Anderlecht-huurling werd verrast: ''Ik dacht dat ik verkocht zou worden''

22-07-2017 13:25

Zulte Waregem trek zaterdag naar het Astridpark voor de Supercup, waarin Anderlecht als regerend landskampioen de tegenstander is. Essevee deed deze zomer drie keer zaken met de Brusselaars en voor deze spelers wordt het een speciale match. Idrissa Doumbia is één van hen en wil zich graag tonen.

Bekerwinnaar Essevee namelijk Michaël Heylen definitief over, terwijl zowel Leya Iseka als Doumbia werden gehuurd. Laatstgenoemde is achteraf verrast dat hij uiteindelijk op huurbasis bij Zulte Waregem terecht is gekomen. "Ik dacht eerst dat ik verkocht zou worden. Er was een club die me echt wou. Ik wil liever niet zeggen welke. Het was een buitenlandse club, uit een grote competitie. Maar dat ging niet door. Daarna is me een uitleenbeurt aan Zulte Waregem voorgesteld'', laat hij weten aan La Dernière Heure. Francky Dury en co. troefden daarmee meerdere eersteklassers af.

Doumbia had bij Anderlecht geen uitzicht op speeltijd onder René Weiler. Zaterdagavond draait het bij de Ivoriaanse middenvelder echter niet om revanche. "Ik zie het niet als een mogelijkheid om wraak te nemen. Meer als een manier om me te tonen", aldus het 19-jarige talent. Doumbia sloot in het interview overigens niet uit dat hij ooit terugkeert bij de recordkampioen.