Leko: 'Het is een pijnlijk resultaat, maar ik zag ook positieve dingen'

Leko: 'Het is een pijnlijk resultaat, maar ik zag ook positieve dingen'

21-07-2017 22:51
3

Club Brugge verloor vrijdag met 2-0 van Athletic de Bilbao. Ivan Leko gaf na de Brugse Metten toe dat het resultaat tegenviel, maar tegenover ClubTV liet de trainer van Blauw-Zwart weten ook veel goeds van zijn team te hebben gezien. 

"We verliezen niet graag en zeker niet thuis. 0-2 is een pijnlijk resultaat, maar ik heb ook positieve dingen gezien tegen een subtopper van Spanje, van Europa. In de tweede helft waren we dominanter en ook in de eerste helft hadden we enkele situaties, die we moeten afmaken. Die acties zeggen tegen mij en mijn staff: 'Wij zijn goed bezig met onze trainingen.' Wij weten dat dit een hele nieuwe manier van aanpakken is. Het is een hele andere manier van voetballen", aldus Leko.

De trainer van Club Brugge bleef daarna ook nog het positieve benaderen. "Het is jammer dat het resulataat er vandaag niet was, maar we moeten blijven geloven in wat we doen. Ik zag een tweede helft met: dominatie, voetbal, kansen en situaties in de box. Dat willen graag zien. ... Het is jammer Niemand speelt om te verliezen. Nu moeten we een goede analyse maken en dan vol vertrouwen richting woensdag (voorronde Champions League, nvdr) werken."

Lees ookFans van Club Brugge vrezen voor Champions League: 'Hart vasthouden'