Appiah reageert op mislukte transfer: Ik maakte mij geen zorgen

Appiah reageert op mislukte transfer: "Ik maakte mij geen zorgen"

20-07-2017 13:45

Anderlecht kan deze week al zijn eerste prijs binnenhalen van dit seizoen. In de Supercup kijkt het Zulte Waregem in de ogen. Dennis Appiah maakt duidelijk dat het geen oefenpartij wordt.

Appiah weet dat zijn ploeg zich voor de volle honderd procent gaat inzetten. "Uiteindelijk blijft het toch een prijs, die ik graag aan mijn palmares zou toevoegen. Bovendien zouden we ons graag tonen aan de supporters. Voor mij is dit geen oefenduel. En ook mijn ploegmakkers denken er zo over, denk ik", wordt hij geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Volgens Appiah staat Anderlecht al behoorlijk ver. "We zijn er klaar voor. Misschien nog niet voor de volle honderd procent, maar wel klaar genoeg om aanspraak te maken op de overwinning. De voorbereiding is goed verlopen en ook de nieuwkomers hebben laten zien dat ze een meerwaarde kunnen bieden. Naar mijn gevoel zijn we zelfs sterker dan vorig seizoen."

Appiah zag Anderlecht met Clinton Mata bijna een extra concurrent halen. Die transfer ging echter niet door. "Ik maakte me geen zorgen. Het is normaal dat de club op elke positie een optimale bezetting wil, al denk ik dat we ook zonder de komst van Mata voldoende gewapend zijn voor een goed seizoen."