Nainggolan ergert zich enorm aan voorzitter: ''Ik wacht, zoals gewoonlijk''

Nainggolan ergert zich enorm aan voorzitter: ''Ik wacht, zoals gewoonlijk''

08-07-2017 21:49

Radja Nainggolan is bij AS Roma absoluut uitgegroeid tot een boegbeeld. De club heeft duidelijk gemaakt dat hij onmisbaar is in het elftal, maar Nainggolan wacht nog altijd op extra waardering.

Het huidige contract van Nainggolan loopt nog door tot en met medio 2020, maar de Rode Duivel heeft de intentie om zijn contract open te breken. Dat bleek uit een reactie, toen een fan op Instagram vroeg naar een eventuele contractverlenging. ''Ik wacht, zoals altijd'', zo uitte hij volgens Goal Italia zijn ergernis over het trage handelen van het bestuur.

Nainggolan begint duidelijk wat ongeduldig te worden. AS Roma zal waarschijnlijk toch snel met een voorstel komen om hun steunpilaar tevreden te houden. Met een nieuw contract kunnen ze ook een positief signaal geven aan de fans, die teleurgesteld zijn over de verkoop van meerdere basisspelers. Il Ninja mag deze zomer onder geen beding vertrekken, zo maakte de technische leiding van de Romeinen al overduidelijk. Een transfer naar een andere Italiaanse topclub is daarmee uitgesloten.