Debutant Mpoku kan ondanks assist verlies van Standard niet voorkomen

08-07-2017 17:07

Paul-José Mpoku heeft niet met winst kunnen debuteren bij Standard. Op bezoek bij TSG Hoffenheim werd het 4-2 voor de Duitse club. Mpoku liet zich meteen opmerken met een assist.

Voor Standard stond er een eerste echt grote test op het programma. De Rouches namen het op tegen de Duitse club TSG Hoffenheim. Die wedstrijd begon schitterend voor de Luikenaren.

Na amper zes minuten stond het al 0-1. Alexander Scholz kon scoren na een vrije trap van de 'debutant' Paul-José Mpoku. Hoffenheim probeerde tegen te prikken, maar het was Standard dat voor de 0-2 zorgde via Ryan Mmaee.

Rood en tegendoelpunten
Net voor rust kon de thuisploeg dan toch nog scoren. 1-2 via Adam Szalai, waarna Standard als een pudding in elkaar zakte. Enkele minuten ver in de tweede helft kreeg Réginal Goreux een rode kaart. Niet veel later werd het 2-2 via Polanski.

Daar bleef het niet bij. Een kwartier voor tijd zag Standard de voorsprong helemaal in elkaar stuiken. Het werd 3-2 via Rossipal. Net voor affluiten werd het zelfs nog 4-2 via Posch.