Update: 'Transfer van Standard-middenvelder naar Engeland in kannen en kruiken'

Update: 'Transfer van Standard-middenvelder naar Engeland in kannen en kruiken'

06-07-2017 17:30
2

Opmerkelijke wending in het transferdossier van Ibrahima Cissé. De middenvelder van Standard leek op weg naar het Italiaanse Palermo, maar kennelijk gaat hij toch liever naar Engeland.

Maurizio Zamparini, de voorzitter van Palermo, liet er geen twijfel over bestaan. De deal is rond, zo verklaarde hij in de Italiaanse pers. Kennelijk heeft Cissé daar zelf een andere mening over, want hij zou nu opteren voor een avontuur in Engeland.

Het Laatste Nieuws weet dat de middenvelder niet meer gaat trainen bij Standard. Hij is vertrokken naar Engeland om daar te gaan tekenen bij Fulham. De Londense club eindigde vorig seizoen zesde in The Championship, maar wil voor volgend seizoen hoger mikken.

Cissé zou dus via een omweg zijn Premier League-droom kunnen waarmaken. Standard staat evenwel in een goeie positie om te onderhandelen. Het jeugdproduct heeft namelijk nog een contract tot 2020 op Sclessin.

Update 17.30 uur: Volgens RMC-journalist Sacha Tavolieri is de overstap van Cissé naar Fulham in kannen en kruiken. De middenvelder vertrok donderdagochtend naar Londen om zijn medische testen af te leggen en zal nadien zijn contract ondertekenen.