Uitblinker Dennis loodst Club Brugge voorbij 'eerste echte test' in voorbereiding

05-07-2017 20:50
2

De oefenstage in Nederland is goed begonnen voor Club Brugge. De eerste oefenwedstrijd en echte test werd gewonnen. Het werd 3-0 tegen Oleksandria.

Club Brugge begon het best en met het meeste initiatief aan de wedstrijd. Een sterke Elton Acolatse kon zich meermaals doorzetten. Scoren deed hij niet, maar zijn maatje aan de overkant wel. Een vrije trap van Ruud Vormer belandde bij Dennis, die niet twijfelde en voor de 1-0 zorgde.

De uitploeg voerde de druk wel op. Tot grote kansen voor Oleksandria kwam het echter niet. De doelpunten vielen aan de andere kant. Jelle Vossen kon er na een half uur voetballen in de rebound 0-2 van maken.

Ook na de pauze was het vooral Club Brugge dat voor het gevaar zorgde. In de 58e minuut was het ook boeken toe. Na een vrije trap kon Dennis de bal, net zoals in de eerste helft, opnieuw in doel werken: 0-3. Dat was uiteindelijk ook de eindstand.

Eerste helft: Horvath - Palacios, Poulain, Denswil, De Bock - Simons, Vormer, Vanaken - Acolatse, Vossen, Dennis
Tweede helft: Hubert - Palacios (Cools '60), Poulain (Masovic (60'), (Mechele '60), De Bock (Touba '60) - Simons (Nakamba '60), Vormer (Claudemir '60), Vanaken - Vlietinck, Vossen (Perbet '60) , Dennis (Limbombe '60)