'Vader Mbappé praat met nieuwe club over vertrek bij AS Monaco'

'Vader Mbappé praat met nieuwe club over vertrek bij AS Monaco'

05-07-2017 13:04

AS Monaco dreigt Kylian Mbappé kwijt te raken aan een directe concurrent. De vader - tevens belangenbehartiger - van het achttienjarige supertalent heeft een gesprek gehad met de clubleiding van Paris Saint-Germain.

Volgens het Franse L'Equipe sprak Paris Saint-Germain recentelijk met de vader van Mbappé. Nasser Al-Khelaifi, president van PSG, en directeur voetbalzaken Antero Henrique hebben met Mbappé senior gesproken over een mogelijke transfer.

Paris Saint-Germain heeft veel vertrouwen in de komst van Mbappé en is bereid veel te betalen voor de komst van de Fransman. De club heeft echter te maken met een hoop concurrentie. Mbappé werd ook al gelinkt aan Real Madrid, Liverpool en Arsenal. Volgens The Sunday People hebben The Gunners 142 miljoen over voor het talent.

Mbappé kan er ook voor kiezen om bij AS Monaco te blijven, waar zijn salaris flink omhoog zal gaan als hij kiest voor een langer verblijf. Eerder werd gemeld dat de aanvaller 700.000 euro per maand kan verdienen bij zijn huidige club.