OFFICIEEL: KFCO Beerschot Wilrijk zag genoeg en stuurt speler door

OFFICIEEL: KFCO Beerschot Wilrijk zag genoeg en stuurt speler door

05-07-2017 10:52

KFCO Beerschot Wilrijk komt dit seizoen uit in de Proximus League. De Ratten willen snel terug in eerste staan en zijn daarom nog op zoek naar de nodige versterkingen. Wie zeker niet naar het Kiel komt is Luan Viana Patricinio door. De afgelopen week testte hij in Antwerpen, maar kon niet overtuigen.

'Onze Braziliaanse aanwinst Octavio Merlo Manteco krijgt er vooralsnog geen landgenoot bij. Spits Luan Viana Patricinio, die sinds eind vorige week als testspeler deelnam aan de Kielse trainingen, liet niet meteen een onvergetelijke indruk, en kreeg eergisteren te horen dat hij niet in aanmerking komt voor een contract bij KFCO Beerschot Wilrijk. Luan heeft inmiddels zijn spullen gepakt en is ook reeds terug richting Brazilië afgereisd', deelt KFCO Beerschot Wilrijk mee.

De Ratten blijven wel speuren naar nieuwe jongens. 'KFCO Beerschot Wilrijk blijft verder zoeken naar versterking in de aanvalslinie en hoopt in dat verband vandaag of morgen met transfernieuws naar buiten te kunnen komen. Ook de gesprekken met een doelman en een verdediger zitten in de laatste rechte lijn.'