'Donnarumma gaat tegen de wens van Raiola in en wil bij AC Milan blijven'

'Donnarumma gaat tegen de wens van Raiola in en wil bij AC Milan blijven'

02-07-2017 18:35

Het gonst nog altijd van de geruchten rond Gianluigi Donnarumma. Het achttienjarige toptalent lijkt nu toch bereid om een aanbieding van AC Milan te accepteren, al gaat hij daarmee tegen de wens van zaakwaarnemer Mino Raiola in.

Met name de koopdrift van AC Milan op de transfermarkt heeft Donnarumma overtuigd om langer in San Siro te blijven, meldt de Corriere della Sera. De doelman wil nu alsnog een nieuw contract tekenen, zonder dat daarbij afspraken worden gemaakt over een transfer naar Real Madrid. Hij stelde zijn mening bij na een goed gesprek met zijn familie.

Donnarumma ging de afgelopen dagen na het EK onder 21 in gesprek met zijn familie. De uitkomst is duidelijk: de Italiaans international ziet voldoende perspectief om langer bij Milan te blijven. Dat is tegen de wens van belangenbehartiger Raiola in. De Italiaanse Nederlander was vastberaden om zijn cliënt deze zomer of volgend jaar naar Real Madrid te brengen.

Donnarumma wees eerder nog een aanbieding ter waarde van vijf miljoen euro per jaar af. Zijn contract loopt medio 2018 af.