Update: Atalanta-voorzitter bevestigt het afspringen van de transfer van Foket

Update: Atalanta-voorzitter bevestigt het afspringen van de transfer van Foket

01-07-2017 17:00
2

De droomtransfer van Thomas Foket naar Italië komt er mogelijk toch niet. De transfer naar Atalanta zou afgeketst zijn na de medische testen. Dat meldt Sky Sports Italia.

De deal tussen Gent en Atalanta omtrent Foket leek zo goed als in kannen en kruiken. Enkel de medische testen stonden de transfer nog in de weg. Daar liep het volgens Sky Sports Italia mis. Waarom de transfer niet doorgaat of wat het probleem is, is niet duidelijk. Maar de kans dat Foket nog naar Atalanta trekt, lijkt nu bijzonder klein. De Italiaanse club zou het vizier al gericht hebben op andere targets.

Atalanta denkt een andere optie gevonden te hebben in België. Het hoopt op de komst van Timothy Castagne. Al is de kans klein dat hij vertrekt bij Genk. De Limburgers zien liever geen basisspelers vertrekken tijdens de zomertransferperiode. Het is alleszins een serieuze streep door de rekening van Foket, die hoopte op een transfer naar het buitenland.

Update 1/07, 17:00 uur: Antonio Percassi, de voorzitter van Atalanta, heeft tegenover Sky Sport italia bevestigd dat de transfer van Foket niet doorgaat. "De deal is van tafel. We kijken nu naar andere opties", aldus Percassi.