Hasi weet wat van hem verwacht wordt: Dat wil Marinakis niet nog eens meemaken

Hasi weet wat van hem verwacht wordt: "Dat wil Marinakis niet nog eens meemaken"

05-06-2017 19:55

Besnik Hasi is niet langer werkloos. De trainer gaat aan de slag bij Olympiakos. In Griekenland tekent hij deze week een tweejarig contract. Bij Het Laatste Nieuws laat Hasi zich uit over zijn nieuwe job.

Evangelos Marinakis, de voorzitter van Olympiakos, gaf Hasi een duidelijk doel. "Toen ik met de voorzitter sprak heeft hij me twee redenen aangegeven waarom hij me graag als trainer wilde. Vorig seizoen heeft Olympiakos de groepsfase van de Champions League gemist. Dat wil Marinakis niet nog eens meemaken. Hij rekent op mijn Europese ervaring bij Legia Warschau (en bij Anderlecht om zijn Europese ambities waar te maken."

"En een tweede reden is dat je moet kunnen omgaan met druk, grote druk. Olympiakos moét ieder seizoen kampioen worden, de beker winnen en zo ver mogelijk doorstoten in Europa. Bij Anderlecht is het nooit anders geweest. Dit is dus een mooie uitdaging met een zeer belangrijke afspraak eind juli voor de derde voorronde van de Champions League", besluit Hasi in Het Laatste Nieuws.