Dronken man verpest de avond, hoofdsteward van AA Gent zwaargewond

  Dronken man verpest de avond, hoofdsteward van AA Gent zwaargewond

  vrijdag 19 mei 2017 om 19:15

  AA Gent won donderdag met 5-2 van Zulte Waregem, maar Rudy Van Heyste heeft niet veel kunnen vieren. De hoofdsteward van AA Gent werd na de match geschept door een wagen en is zwaargewond.

  Van Heyste was rond middernacht te voet op weg naar zijn wagen, toen hij plots werd aangereden. Hij is duidelijk zwaar geraakt: hij heeft een ingedrukte borstkas, een gebroken been en twee gebroken ribben. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gevoerd, waar hij ondertussen al een operatie achter de rug heeft. Zijn toestand is wel stabiel. De politie kon de dader snel klissen en merkte dat die te hard reed én dat hij reed onder invloed. 

  AA Gent heeft op de website al een boodschap geplaatst voor Van Heyste. "Wij wensen Rudy een voorspoedig en heel snel herstel toe na dit onfortuinijnlijke voorval. Iedereen die van dicht of ver bij de Buffalo-familie betrokken is, kent Rudy als een joviale en goedlachse man met het hart op de juiste plaats. Rudy Vanheyste is als hoofdsteward een bekende verschijning en wordt alom geprezen om zijn kordate maar correcte stewarding die steevast met een vleugje humor gepaard gaat."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Dronken man verpest de avond, hoofdsteward van AA Gent zwaargewond