Celta-spits waarschuwt voor Genkenaar: Hij mag niet tot scoren komen

Celta-spits waarschuwt voor Genkenaar: "Hij mag niet tot scoren komen"

12-04-2017 18:23

Genk neemt het donderdagavond op tegen Celta de Vigo in de kwartfinales van de Europa League. Voor John Guidetti wordt het een leukere wedstrijd dan verwacht. De ex-spits van Feyenoord kent namelijk enkele spelers van de Limburgers.

--> SUPERODD! Genk haalt het van Celta voor 6 keer je inzet!

"Genk heeft een heel goede ploeg, anders zouden ze niet in de kwartfinale van de Europa League beland zijn", vertelt hij op de persconferentie. "Ik ken Jere Uronen van bij Helsingborg. Omar Colley heeft bij Djugardens gespeeld en met Jean-Paul Boëtius deelde ik de kleedkamer bij Feyenoord. Een heel goede speler. We stonden nooit samen op het veld, maar ik zag hem scoren bij zijn debuut tegen Ajax. Donderdag moeten we ervoor zorgen dat hij niet tot scoren komt."

Volgens de Zweedse spits wordt het donderdag een open strijd. "In de Europa League is het zaak om thuis geen tegendoelpunten te slikken. Dat kan belangrijk zijn. Aan de andere kant hebben we een team met veel karakter. We hebben fantastische spelers met veel karakter."

Guidetti denkt dat de wedstrijd van donderdag zeker niet alles zal beslissen. "Tegen Shakhtar verloren we thuis ook met 0-1 en toch zetten we dat nog recht tegen een van de sterkste ploegen van Europa. Wat er morgen ook gebeurt, 0-3 of 3-0. Het zal sowieso nog niet afgelopen zijn. De terugmatch zal er nog toe doen", besluit hij.